18. aug
 
Ny Antti også klar
Finske Antti Hildén er klar for Storhamar Dragons. Linus Stensson har «stått modell» for Storhamar i jakten på 27-åringen.

Publisert: 04.jun.2008 06:04
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi har brukt Linus Stensson som mal på hva slags type spiller vi ønsket oss, en powerforward med målteft som jobber hardt. Vi krever ikke at han har alle kvalitetene til Linus, for det er vanskelig, forklarer Micky Bjerke.

Hildén var sitt lags beste poenglukker i den avsluttede sesongen, med 14 mål og 30 målgivende på sine 37 kamper for nivå-to-laget LeKi forrige sesong.
Før jul spilte han blant annet sammen med Mikko Suvanto, som var i Comet etter nyttår og hadde sju mål og 15 målgivende på 27 kamper i Østfold-laget.
LeKi ble nummer fire i serien denne sesongen, men tapte i tre strake kamper i kvartfinalen mot Kookoo, som ble nummer seks i serien.
Med Hildén håper Storhamar på at de får en spiller som skal gi litt mer bredde i stallen.
- Vi har brukt våre kontakter i jakten på en slik spiller, og har vel brukt en måned på å få på plass Hildén.
Finnen har spilt 142 kamper for to forskjellige klubber i den finske eliteserien i karrieren, uten å utmerke seg nevneverdig. På nivået under har han imidlertid vært bra.
Hildén spilte i Arboga i Allsvenskan i 2006-2007. Der hadde han 15 mål og 12 assister på 38 kamper.
Dermed har Storhamar på plass tre av sine fire utlendinger kommende sesong. I tillegg til de to finske er svenske Andreas Hjelm klar fra tidligere.
Den siste utlendingen er etter planen en center.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke