9. des
FÅTT ET LØFT: André Bjørge Paulsen føler han har fått et løft denne sesongen, takket være mer tillit og en trener som er flink til å få ut det beste av hver enkelt spiller.ARKIVFOTO: Lars Hulleberg
 
Ny trenerstil har gitt ny trygghet
André Bjørge Paulsen mener flere spillere som ikke gjorde det i fjor, vil være med å dra lasset i år. Æren for det gir han trener Michael Smithurst.

Publisert: 24.sep.2011 04.12
Oppdatert: -

HAMAR: - En av de sterkeste sidene til «Mike» er at han kan få fram det beste i hver enkelt spiller, sier André Bjørge Paulsen til HA-sporten.
Han har hatt mange trenere opp gjennom årene, men nå føler han en helt annen trygghet, og tror det gjelder for flere.
- Folk tør å være seg sjøl, og folk tør å gjøre feil. At en trener har tro på deg gir gjerne en større effekt på isen enn det mange tror.

Skyter endelig mer

28-åringen brukte ni seriekamper på å score forrige sesong. Da var han litt fram og tilbake mellom tredje- og fjerderekka, men følte aldri noen stor tillit.
I år har han allerede funnet veien til nettmaskene, og mot Stjernen var han nest sist på 1-0-scoringen til Jimmy Andersson.
Mål ble det imidlertid ikke, tross sju skuddforsøk, flest hos dragene.
- Jeg skulle ha fått den gummiskiva inn mellom stengene, men det ville seg ikke. Men jeg har i hvert fall begynt å skyte, etter å ha blitt dratt i ørene i ti år fordi jeg har skutt for lite, smiler Paulsen.
At laget har blitt tippet nord og ned før seriestart har ikke tatt motet fra spillerne.
- Jeg synes det er kjempemoro å prøve å bevise at mange har tatt feil om Storhamar. Det er en stor utfordring for alle. Så langt kan vi vel ikke klage på spillet, men vi skulle selvfølgelig hatt med oss de tre poengene i Lillehammer-kampen.

Ny opplevelse med Pål

Mot Stjernen var Pål Johnsen senter i 3. rekka mellom Paulsen og Eirik Børresen. De var mest i offensiv sone.
- Det fungerte veldig bra med Martin Blakseth Huse også, men det er utrolig artig å spille med Pål. Når han har skrudd på bryteren, er det ikke mange som slår bedre pasninger.
Sjøl har han fått en litt mer Joakim Jensen-rolle på topp og rundt slottet til motstanderen, og er klar til å skyte mer når MS kommer til Hamar OL-Amfi i dag.
- MS er alltid tøffe hvis de er med i kampen. De slo Stjernen greit 4-1, og kjemper å slåss for poengene. Vi burde ha avgjort kampen mot Stjernen tidligere, og det blir viktig mot Manglerud Star også.

Barnehagene hjelper til?

Storhamar har hatt et snitt på 2.352 tilskuere i de to første kampene. Så mange kommer normalt ikke av seg sjøl mot MS.
Den siste uka har spillerne besøkt barnehager i distriktet, og invitert alle - med foreldre - til kamp.
- Lørdag er kanskje ikke vår beste dag, og vi har ikke budsjettert så høyt på disse kampene, men jobber for at gode opplevelser skal få flere til å komme tilbake. Målet vårt er å klare et snitt på 2.400 i hallen på hver kamp slik at produktet blir bedre, sier markedssjef Jon Inge Kjørum.
Torsdag trenger han ikke jobbe like mye med publikum når Vålerenga kommer på besøk. Likevel har Storhamar invitert fotball-lag til avslutning i hallen.
- Det er også en mulighet for å vise at vi bryr oss om andre idretter. Mange kommer på en slik kamp av egen kraft, men vi har likevel plass til flere, nesten uansett hvor mange som kommer, fastslår Kjørum.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke