buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
MÅLGIVENDE: Martin Rønnild (t.h.) noterte seg for en målgivende pasning i Norges 1-2-tap mot Latvia.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Lang vei til A-gruppa for Norge
Norges U20-landslag tapte 1-2 mot Latvia i onsdagens kamp i U20-VM. Nå blir det nærmest umulig å rykke opp til A-pulja.

Publisert: 16.des.2015 16:39
Oppdatert: 16.des.2015 16:47

Etter to kamper i VM sto Norge med tre poeng, mens Latvia toppet med seks. Norge var avhengige av en seier for å holde liv i drømmen om A-VM neste år.

Tok ledelsen

Det var Norge som tok kommandoen i oppgjøret. Da Latvias Maksims Ponomarenko måtte sette seg i utvisningsboksen 15 og et halvt minutt ut i åpningsperioden var de norske gutta dødelig effektive.

Henrik Knold fikk æren av å sette inn kampens første mål i spill fem mot fire etter pasning fra Stian Nystuen og Storhamars Martin Rønnild.

1-0-resultatet sto seg ut 1. periode.

Utlignet midtveis i 2. periode

Etter en målløs første halvdel av 2. periode svarte latvierne 11 minutter ut i perioden. Filips Buncis satte pucken forbi Norges målvakt Fredrik Grønstrand, 1-1.

Perioden ebbet ut etter utligningsmålet, og Norge øynet fortsatt muligheten til å vinne skjebnekampen.

I en hendelsefattig 3. periode var det kun Rønnild som markerte seg, da han fikk to minutters utvisning for Interference 12 minutter før slutt.

Lang straffekonkurranse

I sudden death var det heller ingen av lagene som evnet å score, derfor skulle matchen avgjøres på straffeslag.

Etter fire strake bom (to fra hvert lag) kom den første scoringen ved Stjernen-spiller Jostein Ekaas. Dessverre for Norge fulgte Latvias Frenks Razgals opp med scoring, og lagene var like langt.

Deretter fulgte to nye straffebom før Rodrigo Abols scoret på Grønstrand i Norge-målet. Det skulle vise seg å bli den avgjørende scoringen da Ekaas fikk prøve seg på nytt og bommet.

Blir tøft å rykke opp

Dermed blir det en nesten umulig oppgave for Tor Nilsens gutter å ta seg til A-VM etter ett poeng i dag. For det betyr at Latvia er fire poeng foran Norge, med to kamper igjen å spille. Og i en av de to kampene skal de møte Italia, som Norge slo 10-1 tidligere i VM.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat