23. aug
OFFENSIV: Jesper Engelin er klar til å utfordre Tommy Johansen om å være 1. keeper.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Offensiv utfordrer
Tommy Johansen (26) kom til Storhamar etter å ha vært mye 2. målvakt - og grep sjansen. Nå er Jesper Engelin (24) på plass og trener Smithurst ser mange likhetstrekk.

Publisert: 15.aug.2013 04:13
Oppdatert: -

Michael Smithurst utdyper:
- Jesper er litt den samme typen som Tommy da han kom til Storhamar. Det er likheter både i spillestil og framtoning. Tommy tok sjansen da han kom hit, og jeg håper Jesper også tar steg og utfordrer skikkelig. Det må være konkurranse, sier Michael Smithurst.
24-åringen fra Göteborg var på prøvespill i ei drøy uke, og fikk kontrakt ut sesongen.
- Som så mange ganger i denne bransjen var det litt tilfeldig. Jeg er glad for at det ordnet seg, og jeg er klar, sier målvakten, som må jobbe ved siden av hockey'n.
- De fleste på laget gjør det, og jeg liker å gjøre noe annet ved siden av ishockey. Her, som i mange andre klubber, er økonomi et tema. Slik er det bare. Jeg er kjempefornøyd med å finne en klubb som vil ha meg, og jeg har fått et veldig bra inntrykk av Storhamar, sier 24-åringen, og fortsetter:

- Vil utvikle meg

- Jeg vil utvikle meg, og er klar for å utfordre Tommy Johansen. Det blir tøff konkurranse, men det er ikke umulig. Alle vil jo spille mest mulig. Det handler om å jobbe knallhardt hele vegen.
- Hva er dine styrker?
- Jeg er god til å lese spillet, og føler at jeg rask i forflytningene, sier Jesper Engelin som spilte i 1. divisjonsklubben Olofströms IK forrige sesong.

Fire femmere

Storhamar møter Vålerenga i den første treningskampen i kveld. Trener Smithurst må klare seg uten Andreas Øksnes og Fredrik Lystad Jacobsen. Begge er blitt operert etter mye trøbbel med lysken, men er på veg tilbake.
- Det blir moro å dra i gang med kamper, sier Smithurst som har en plan om å slippe Christian Larrivée løs offensivt i 1. rekka.
Her er femmerne som starter i kveld: Lars Løkken Østli, Eirik Dagfinrud-Martin Blakseth Huse, Mads Hansen, Christian Larrivée (1. femmer), Jimmy Andersson, Trygve Hillestad-Joakim Jensen, Nathan Martz, Eirik Skadsdammen (2. femmer), Adrian Saxrud Danielsen, Jens Ulrik Bacher-Pål Johnsen, Lars Erik Hesbråten, Eirik Børresen (3. femmer), Magnus Eikrem Haugen, Stein André Hagen-Ole Petter Øvergaard, Martin Gran, Simen Sveen (4. femmer). Tommy Johansen starter i mål.
 

Følg kampen direkte her!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke