12. des
VANT: Petter Thoresens gutter slo Vålerenga 6-2.
FOTO: TERJE MIDTTUN
 
Oilers knuste Vålerenga
Vålerenga kom til Stavanger med tre strake seirer, men ble rundspilt av serielederen i ishockey. Oilers var bunnsolide og ga seg ikke før det sto 6-2.

NTB
Publisert: 09.des.2014 21.37
Oppdatert: 09.des.2014 21.37

Dermed økte Oilers ledelsen i eliteserien, og laget er nå ti poeng foran Lørenskog med én kamp mer spilt.

Vålerenga, som har hatt en meget skuffende sesong, kom til Stavanger med fornyet optimisme etter tre seirer på rad, men mot den suverene serielederen var hovedstadslaget sjanseløst.

Etter at Dan Kissel hadde gitt hjemmelaget ledelsen utlignet riktig nok Tobias Lindström for Vålerenga, men etter det var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende opp.

Josh Soares ga Oilers ledelsen mot slutten av første periode, og i annen periode scoret Stavanger tre ubesvarte mål gjennom Kissel, Stian Høygård og Mats Larsen Mostue. Rasmus Juell ga gjestene et lite håp om en opphenting med sin 2-5-scoring, men i kampens siste 20 minutter ble det bare én scoring.

Den sto Stavangers Christian Dahl Andersen for, og dermed ble det 6-2.

Mens Stavanger er suveren serieleder, er Vålerenga fortsatt på en meget skuffende 6.-plass. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke