20. jun
MOT LILLEHAMMER: Lars Løkken Østli har vist god form og har sørget for tre soringspoeng i treningskampene. I kveld står Lillehammer for tur borte.
 
Økonomien bestemmer
Økonomien vil bestemme om Storhamar i framtida ønsker å delta i den nordiske treningsserien Nordic Trophy, eller på lengre sikt: en nordisk hockeyliga.

Publisert: 04.sep.2008 06:19
Oppdatert: -

HAMAR: For å demme opp mot en mulig spillerflukt til russisk hockey, vil svenskene vil ha en nordisk superliga.

Finske og svenske toppklubber er allerede involvert i en omfattende treningsserie - Nordic Trophy. Vålerenga har som vanlig meldt sin interesse for begge prosjektene.

Økonomien bestemmer
- Det høres spennende ut, men det blir til syvende og sist et økonomisk spørsmål, sier Storhamar-trener Torbjørn Orskaug, som ønsker å sette seg bedre inn i svenskenes planer før han gir flere kommentarer.

Etter kampen mot Mora i helgen, sa han dette om mulig deltakelse i treningsserien Nordic Trophy:
- Det høres spennende ut. Det vil alltid være interessant å være med i sånne prosjekter.

Tæring etter næring
- Vi må jo vise tilstedeværelse, men vi har ennå ikke tatt stilling til om det er aktuelt å delta i Nordic Trophy. Vi setter tæring etter næring. Storhamars styre må bestemme om dette er noe vi har muligheter til å være med på, sier Micky Bjerke.

Inntil videre kjører dragene med sitt vante treningskampopplegg. I kveld er de kommet fram til kamp nummer fem borte mot Lillehammer.

Sju nye
Storhamar stiller med sju nye mann siden Mora-matchen:

Ruben Smith overtar buret etter Jonas Norgren, Antti Hilden får antakelig sin debut, og ellers er Pål Johnsen, Andreas Hjelm, Patrick Yetman, Eerikki Koivu og Cato Ørbæk på plass igjen.
Det betyr i praksis at kveldens storhamarteam ikke blir fullt så juniorpreget som mot Mora.
Storhamars treningskampopplegg: Storhamar - Mora 3-6, Storhamar - Sparta 3-2, Lørenskog - Storhamar 2-3, Mora - Storhamar 4-1, i kveld: Lillehammer _ Storhamar, søndag 7. september: Skåre - Storhamar, torsdag 11. september: Storhamar - Frisk, lørdag 13. september: Sparta - Storhamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke