25. jun
KLAR: Andreas Øksnes gleder seg til å gjøre comeback etter bruddet i hånda.
 
Øksnes kampklar: - Det blir spennende
Endelig er Andreas Øksnes klar for nok et comeback etter skade.

Publisert: 13.jan.2016 19:20
Oppdatert: 13.jan.2016 18:37

14. november traff pucken hånda til Andreas Øksnes, og påførte backen et brudd som det har tatt tid å komme tilbake fra.

Backen måtte gå med gips i seks uker, men fikk holdt formen ved like, forteller han selv.

Mot Stjernen torsdag kveld, gjør Øksnes sin retur i Storhamar-laget.

- Det blir spennende. alltid spennende å komme tilbake fra skade. Det blir gøy å se hvor mye jeg henger etter de andre, forteller Øksnes etter gjennomført treningsøkt onsdag ettermiddag.

Han forteller at han selv ønsket å spille mot Vålerenga sist uke, men at klubbens lege satte ned foten for en mulig retur.

- Det var kanskje greit. Da kjente jeg det litt å hånda, men jeg hadde lyst til å spille. Nå føler jeg meg ganske klar, smiler han.

Selv om han er ute av kampform, føler Øksnes at han er i rute rent fysisk, og han har holdt kroppen godt i gang under skadefraværet.

- Fysisk er jeg ganske bra. Jeg har fått seks til syv uker med ordentlig bra trening. Jeg har hatt den kneskaden som har gjort at jeg har fått trent litt dårlig der, men kneet fungerer hundre prosent nå, så jeg har fått kjørt ganske bra i syv uker. Det gjelder å komme tilbake i matchform, og det tar alltid litt tid. 

- Men når du er bra trent, så går det alltid litt fortere, sier 25-åringen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke