18. aug
ISHOCKEY: Tom Erik Olsen.
 
Olsen-ja til Dragons
- Dette er en stor utfordring, og det tente meg. Hjertet mitt sa at jeg måtte gripe sjansen.

Publisert: 30.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
hamar
Det sier Tom Erik Olsen som har nest flest Storhamar-kamper gjennom tidene. Drakta hans har fått hedersplass i hallen, og nå går han inn i trenerteamet der Rune Gulliksen har rollen som hovedtrener.
- Det er mye historie med Tom Erik Olsen i Storhamar Dragons. Han er en type som kan utfordre meg litt, og det trenger jeg, sier Gulliksen, som er svært glad for å få med seg Olsen på laget.
Onsdag var foreløpig ingen formell avtale i boks, ifølge Olsen selv, som har «mange prosjekter på gang», som han må få avklart. Men han bekrefter at han skal bidra så mye som mulig.
Han fikk en telefon fra klubben tirsdag og var i møte med Gulliksen i går. Han hadde derfor ikke rukket å fordøye sin nye rolle helt da HA-sporten snakket med ham onsdag, men allerede samme kveld var han på plass i garderoben og på isen til sin første trening i den nye rollen
- Det blir veldig kult! Jeg skal bidra med mye humør, og vi skal kjøre på. Det er ikke så lenge siden jeg ga meg som spiller heller, så jeg vet hvordan det er å gå inn i garderoben i OL-Amfi'n. Vi skal gjøre dette ordentlig, sier han entusiastisk.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke