6. des
 
Ønsket seg Sparta
Mandag kunne Steffen Thoresen (24) se pappa Petter Thoresen og hans Stavanger slå ut Sparta av semifinalen. Det håpet yngste-sønnen at ikke skulle skje.

Publisert: 31.mar.2010 04.12
Oppdatert: -
Mandag kunne Steffen Thoresen (24) se pappa Petter Thoresen og hans Stavanger slå ut Sparta av semifinalen. Det håpet yngste-sønnen at ikke skulle skje.
HAMAR: Allerede lørdag ble Steffen Thoresen og Vålerenga klare for finalespillet etter å ha nedsablet Storhamar med 4-1 i kamper. Mandag fulgte han spent med på om fatter’n skulle bli finalemotstanderen.
Med 3-2-seier til Stavanger hjemme mot Sparta, ble det klart for en familieduell i årets NM-finale.
- Det skal bli gøy å møte fatter’n. Vi har aldri møttes i en finale før, så det skal bli spennende, forteller Steffen Thoresen.
- Det er gøy for han (Petter) at han klarte å ta Stavanger til finalen, men jeg ønsket meg egentlig Sparta som motstander med tanke på reiseavstand og publikum, fortsetter yngstesønnen, som gjorde fem poeng (3+2) mot Storhamar i semifinaleserien.
- Vi er favoritter. Egentlig har vi bare cruiset oss til finale, forteller Steffen.
Pappa Petter er enig i at Vålerenga er favoritter.
- Vi kommer til finalen som underdogs. Vi har slitt på Jordal i år, men jeg har trua på at vi skal klare å gjøre noe med det, forteller Petter Thoresen, som ikke vil gi sønnen noe ekstra oppmerksomhet på isen.
- Vi er venner utenfor isen, men under selve kampen er vi helt vanlige konkurrenter, fastslår far Thoresen, som i disse tider venter på å bli bestefar til sitt tredje barn.
- Nå er det gått sju dager over termin, så nå kan barnet snart komme, ler Steffen som venter sitt første.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke