23. aug
PÅ`N IGJEN: Geir Øsstberg satser ishockey igjen, nå med Comet i Halden.
 
Østberg til Comet
Tidligere Dragons-målvakt Geir Østberg (29) gjør comeback - for Comet. Der blir han kollega med Mathias Gundersen.

Publisert: 01.sep.2009 05:00
Oppdatert: -
HAMAR: Geir Østberg spilte 277 A-kamper for Storhamar Dragons, og ga seg der etter 2005-06-sesongen. Så ble det en sesong i Gjøvik, etterfulgt av en halv sesong for 1. divisjonslaget til Dragons.

Nå har han altså fått på seg utstyret igjen.
I Halden.

- Var ikke ferdig
- Jeg vet ikke detaljene rundt hvordan navnet mitt dukket opp, men det viste seg at Comet så seg om etter en keeper til, i tillegg til Mathias Gundersen. Jeg ble litt overrasket da de ringte.

Men turen inn i den berømte tenkeboksen ble ganske kort.
- Jeg har følt at jeg ikke er helt ferdig med ishockey, og da jeg fikk denne muligheten, var det litt nå eller aldri. Comet ville satse på meg, og da tok jeg sjansen.

Stått to kamper
Han har trent med laget i to uker.

- Det har gått overraskende bra på trening.
Østberg har spilt to kamper for sitt nye lag.
- Jeg sto mot Bofors og Stjernen. Det gikk ganske bra, men jeg må jobbe med tempo og teknikk, finne igjen stilen. Det er snakk om matchtrening. I løpet av en måned bør jeg være der jeg skal være. Det er ikke sikkert det fungerer, men jeg har trua. Starten har vært positiv, og det er viktig.

Vil ta opp kampen
Det er ikke aktuelt å være en ren 2. keeper.

- Jeg har sagt at det er uaktuelt kun å sitte på benken. Det har jeg gjort nok. Jeg har fått beskjed om vi skal matches begge to, men Gundersen har et bedre utgangspunkt enn meg, og jeg blir ikke overrasket hvis han står seriestarten. Men dette er ingen umulig oppgave, og jeg tror de kan få mye ute av Gundersen og meg med konkurranse, sier Geir Østberg, som har en ettårskontrakt med Comet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke