15. des
BLIR: Oskar Östlund har signert en ny toårsavtale med Storhamar.
 
Östlund har signert ny avtale
Oskar Östlund blir å se i Storhamar-trøya i to sesonger til.

Publisert: 18.apr.2016 20.10
Oppdatert: 18.apr.2016 20.09

Svensken skrev mandag under på en ny avtale med Storhamar.

Det er svensken selv glad for.

- Det føles bra. Det er godt at det er ferdig, så jeg vet hva jeg skal gjøre. Det er kult. Jeg er sugen på en ny sesong allerede. Det kribler litt i kroppen. Nå har vi hatt fri en uke, sier Östlund til HA-sporten.

Kontinuitet viktig

Forlengelsen har ligget i kortene en god stund, og sportssjef Sjur Rakstad-Larsen er glad for at avtalen endelig er i boks.

- Vi er glad for at dette nå er i havn. Vi har følt oss trygge på det, men samtidig vet vi at ingenting er klart før noe er signert, forteller Rakstad-Larsen.

Han forteller at kontinuitet er viktig for klubben.

- Vi ønsker ikke altfor mange utskiftninger i spillerstallen, så det var viktig at vi fikk forlenget med Oskar, sier han.

Trives på Hamar

Östlund ble raskt populær blant Storhamar-fansen for sitt storspill under Champions Hockey League, og han var sterkt medvirkende til Storhamars sterke resultater under sluttspillet, som endte med tap i kamp syv i semifinaleserien mot Stavanger Oilers.

- Som jeg har sagt før, så har vi vært enige, og jeg skulle bare bli ferdig med sesongen. Jeg trives, publikummet er fantastisk, og Hamar er en fin by. Det var ikke noen vanskelig beslutning, forklarer Östlund.

Nå er han allerede klar for å komme i gang med neste sesong.

- Målet er at vi får et bedre resultat enn i år. Syvende og avgjørende semifinale i år, og neste sesong skal vi vinne bøtta. Det er det vi vil. Jeg har troen på at vi kan prestere bedre enn vi har gjort. Alle som signerer for klubben vil vinne bøtta, og det er det vi skal trene for, slår han fast.

Avslutningstur

I morgen setter han seg på flyet, sammen med resten av Storhamar-gutta, på tur til Krakow.

Her skal spillerne runde av sesongen på en god måte og ha det sosialt sammen. Det gleder han seg til. 

- Det skal bli morsomt. Da får vi gjort noe annet enn bare hockey sammen. Men så er det hjem, lade batteriene og gjøre seg klar for neste sesong, avslutter Östlund. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke