23. aug
 
Overrasket over å trene mindre

Publisert: 12.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - I Norge er det fullt kjør hele året, bare med en liten ferie etter sesongslutt. Her ble jeg overrasket over at det er mange som ikke trener mye om sommeren, men bare i sesongen. Det gjorde at jeg kom godt i gang på de første treningene, forteller Adrian Saxrud Danielsen til HA-sporten.
Spillerne får fri minst en dag i uka, og denne uka hadde 19-åringen fått to hele dager fri av Drummondville Voltigeurs midt i sesongen. Det har han aldri hatt tidligere i Storhamar.
Derfor bruker Hamar-gutten litt ekstra tid på å pleie og restituere kroppen på treningssenteret ikke langt unna der han bor i Drummondville - på vegen mellom Montreal og Quebec sørøst i Canada.
Kanskje ikke så rart etter å ha spilt seks kamper på ni dager på en skikkelig roadtrip der klubben som ligger lengst unna i avstand er en 18 timers busstur - til Cape Breton helt ute på tuppen av Nova Scotia.
Det tilsvarer om lag Hamar-Narvik med tre timers stopp undervegs.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke