15. des
 
På vei mot semifinale

Publisert: 02.mai.2008 06.00
Oppdatert: -
PHILADELPHIA: Patrick Thoresen og co. i Philadelphia Flyers er på god vei mot semifinale i Stanley Cup etter 4-2 seieren hjemme over Montreal Canadiens onsdag. Thoresen spilte i 8.34 minutter fordelt på 14 bytter. Han gjorde en kamp helt på det jevne uten å markere seg med verken pluss- eller minuspoeng i protokollen. Første periode endte målløs i onsdagens kamp, den fjerde av semifinalekampene som spilles i best av sju. Hjemmelaget tok ledelsen snaue åtte minutter ut i annen periode ved Daniel Briere, øket til 2-0 etter 6.47 minutter av sluttperioden ved Scott Hartnell før Montreal scoret to raske og kom à jour på stillingen 2-2. Vel tre og et halvt minutt før slutt sendte Briere hjemmelaget i ledelsen igjen, men det var R.J. Umberger som definitivt avgjorde kampen med sin scoring to sekunder før slutt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke