23. okt
 
Pål Johnsen rørt av hjemmefansen
(Storhamar - Vålerenga 4-2) Pål Johnsen (38) fikk klump i magen før kampen mot Vålerenga startet. 7.109 tilskuere rørte klubblegenden.

Publisert: 30.des.2014 22:45
Oppdatert: 30.des.2014 22:48

- Dette var helt magisk, sier Pål Magic Johnsen til HA-sportens Rinkside etter en kruttsterk 4-2-seier over Vålerenga i Hamar OL-Amfi.

Spiller nummer 18, som debuterte for Storhamar i desember for 22 år siden (1992), har aldri spilt en ordinær seriekamp foran så mange tilskuere.

- Jeg må bare få sende en stor takk til alle supporterne og ikke minst til de som legger ned en fantastisk dugnadsinnsats for klubben, sier Pål Johnsen.

Linus stortrivdes

For Linus Johansson var opplevelsen mot Vålerenga også overveldende.

- Jeg visste at det var stor hockeyinteresse i Hamar, men at det skulle komme så mange tilskuere i kveld hadde jeg aldri trodd, sier svensken som innrømmer at han var nervøs før hjemmekampen.

- Dersom vi ikke alle blir litt nervøse foran en slik kamp, er det ikke noen vits å spille hockey, slår Pål Johnsen.

Folkefesten

I denne utgaven av Rinkside kan du høre Pål Johnsen og Linus Johansson fortelle om sine opplevelser fra 4-2 seieren, Rune Gulliksen mener Storhamar i øyeblikket er et av landets desidert beste lag og ikke minst kan en stolt Kim Skogheim fortelle hvordan det er for dugnadsjengen som driver klubben, å få over 7.000 gjester på besøk når de inviterer til hockeyfest.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke