24. jun
HAT TRICK: Her sen­der Ei­rik Skads­dam­men inn sitt tred­je mål for kvel­den. Tra­di­sjo­nen tro kom også lue­ne inn på isen fra tri­bu­nen. Et­ter å ha fått ord­re om å sky­te mer fra Pål John­sen, løs­net det for al­vor for Stor­ha­mars num­mer åtte.
 
Pål med regi på Skads-show
Storhamar - Frisk 7-0 Pål Johnsen og Michael Smithurst snakket sammen etter at rekka slet litt mot Sparta. De ble enige om å forenkle med to hovedpunkter. Eirik Skadsdammen fikk beskjed om å jobbe og skyte. I går ble han hat trick-helt mot Frisk.

Publisert: 29.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: - Jeg og Michael gikk og pratet sammen etter at rekka vår hadde slitt litt mot Sparta. Vi mistet pucken for mye, og ble enige om at vi måtte begynne med de små tingene. Derfor sa jeg til Eirik før Vålerenga-kampen at han måtte følge to punkter: Jobbe hardt og skyte, sier Pål Johnsen.
- Når det går tungt, er det viktig å ikke legge lista så høyt. Det blir ofte at man prøver på litt vanskelige ting. Da blir det fort helt grått.
Men i går ble det helt gull.
For Skadsdammen gjorde som han fikk beskjed om, og skjøt.

- Et av seriens beste skudd
Tre ganger havnet gummiskiva i nettmaskene. Og sangen om Lunnersetra runget igjen utover høyttaleranlegget i Hamar OL-Amfi.
- Eirik har et enormt skudd. Uten å være slem, så kan jeg vel si at han ikke er noen dribler. Derfor må han bruke skuddet sitt, sier Johnsen.
Det er Peter Johansson enig i.
- Det var på tide at han scoret, gliser svensken.
- Han skal ikke passe så mye, han skal skyte. Det har vi snakket mye om. Han har et av seriens beste håndleddsskudd. Men det andre målet fikk han gratis av Pål. Den pasningen kunne kanskje jeg scoret på også, humrer Johansson.
Skadsdammen selv var lettet over at det løsnet.
- Det har vært litt stang ut, så det var godt å få den inn. Det er ikke sånn at jeg har mistet nattesøvnen fordi jeg ikke har scoret. Så lenge laget har gjort det såpass bra, går det greiere. Men det er en stund siden jeg har scoret mål nå.

Tenker ikke på landslaget
Han sier at det er viktig at laget fortsetter å tette luka til lagene foran.
- Vi har som mål å kjempe i toppen. Derfor var det viktig med seier i dag. Vi fikk en bra start og skapte mange sjanser. Da havnet vi litt i flytsona, og det ga sjøltillit. Det er ingen lette kamper i denne serien, så vi må være på tå mot alle. Det lærte vi etter å ha fått oss en på trynet av MS og Rosenborg.
Mannen som tidligere var fast inventar på landslaget, sier han ikke tenker noe på Norge-spill.
- Nei, det gjør jeg ikke. Det er ikke sånn at jeg har sagt nei, men det må nok mange skader til for at jeg skal komme inn igjen. Jeg begynner å bli såpass gammel også, at det kanskje er bedre å gi sjansen til yngre spillere. Da får vi heller trene bra i pausene og gjøre det best mulig med Storhamar.
I går var endelig også uttellingen tilbake i overtall.
- Vi var råtne i overtall i starten i fjor også. Det kommer ofte etter hvert. Vi har brukt mye tid på det på trening, sier Pål Johnsen.
- Der tok vi et steg fram. Ellers synes jeg vi spilte stabilt og godt i hele kampen. Det sørget for en 2-0-ledelse, som ga oss viktig energi. På forhånd hadde vi pratet om at vi ikke kunne gi dem det. Jeg vil også gi skryt til fjerderekka som blir bedre hele tiden, og som nå også skaper gode sjanser, sier Peter Johansson, som etter en kamp med mye gruff fra Frisk ikke ville si noe om dommeren:
- Det er ikke engang verdt å kommentere.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke