25. jun
Skadefri: Patrick Thoresen er endelig skadefri og spiller trolig minst to seriekamper neste uke. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
 
Patrick endelig tilbake på isen
I dag gjennomfører Patrick Thoresen (30) sin første istrening med klubblaget. I neste uke spiller han minst to seriekamper.

Publisert: 11.jan.2014 04:13
Oppdatert: -

- Målet er å rekke fem-seks klubbkamper før OL i Sotsji, sier Patrick Thoresen til HA-sporten.
Etter å ha stått i veien for en puck i kampen mot Atlant 29. november, fikk Hamar-gutten påvist to brudd i foten.
- Jeg har aldri vært ute med bruddskader tidligere, men det har visstnok gått etter planen, smiler Thorsen som fra tilskuerplass har sett at SKA St. Petersburg har slitt kraftig i serien den siste tida.

Hjelpeløs tilskuer

- Vi har ikke vært gode de siste ukene, og da er det ille å ikke være i stand til å bidra, fastslår Thoresen som i stedet har brukt tida si på alternativ trening.
- Etter noen rolige uker med gips, har jeg gradvis trappet opp treningen. Torsdag var jeg på is før første gang og det kjentes bra ut, sier en lettet Thoresen som vet at laget går inn i ei knalltøff uke.
- Vi har kamper mandag, onsdag, fredag og søndag kommende uke. Mandagskampen er uaktuell for meg, onsdag er det mulig jeg spiller, mens jeg garantert er med fredag og søndag, sier Patrick som vet at fire kamper på ei uke ville vært galskap for en spiller som har vært ute i mange uker.

Lar seg ikke presse

- Jeg er avhengig av noen gode treninger også. Det er grunnen til at jeg utelukker kampen på mandag, sier Hamar-gutten som ikke opplever at verken klubben, eller trenerteamet presser ham til å komme tilbake på isen kjapt.
- Jeg har vært her såpass lenge og har en posisjon i klubben som gjør at det ikke nytter å presse meg. Ingen kjenner kroppen min bedre enn meg, slår Thoresen fast.

Tenker ikke på OL

Denne sesongen har dessverre vært preget av skader for Thoresen. Løperen hadde nettopp kommet tilbake etter kne- og lyskeplager, da han dro på seg to brudd i foten.
- Det er jo ingen ideell oppladning til OL i februar, men i øyeblikket har jeg kun fokus på å komme tilbake og bidra for SKA St. Petersburg. OL-turneringen skal tenke på etter jeg har fått noen kamper i beina, sier 30-åringen.

Nok tid før OL

- Jeg har tråkket på bra i ukene jeg har trent alene, men det blir noe helt annet å spille hockey. De som forventer jeg er god umiddelbart vil bli skuffet, men det er god nok tid til å komme godt forberedt til OL i Sotsji, fastslår Thoresen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke