5. des
 
Patrick knust av Erik Westrum…
Patrick Thoresen (bildet) og Lugano hadde ingen god dag lørdag, og tapte 0-6 for lokalrival Ambri-Piotta. Erik Westrum scoret fire av målene.

Publisert: 07.okt.2008 06.35
Oppdatert: -
HAMAR: Nå var det verken Westrum fra Furnes, Brumunddal eller Ridabu som var knallgod i lokaloppgjøret foran over 7.000 tilskuere, men nordamerikaneren var involvert i alle seks målene.

Westrum spilte nemlig fram til de to scoringene han ikke laget sjøl.
Patrick spilte i førsterekka, men hele laget slet med spillet etter en målløs første periode.
Fredag vant Lugano borte mot serieleder Bern i en sterk kamp. 5-2 ble sluttresultatet, og Thoresen hadde en målgivende pasning på det viktige 3-1-målet.
Dermed har han ni målpoeng på sine ni første kamper i Sveits, med fem scoringer. Det gir en fjerdeplass i Lugano.
Lugano ligger på sjetteplass etter å ha spilt 11 kamper. Fredag spiller de en viktig hjemmekamp mot Fribourg for å henge med topplagene i avdelingen på den øvre halvdelen. Fribourg har like mange poeng på plassen bak.

PS! Erik Westrum er toppscorer i Sveits med 12 mål på ti kamper. Norges-kjenning Martin Kariya er i delt poengtopp med 17 poeng på 11 kamper.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke