18. aug
 
Patrick melder seg klar til VM
 

Publisert: 25.feb.2010 05:00
Oppdatert: -

VANCOUVER: Patrick Thoresen, som har flest målgivende i OL, skrøt av arbeidsmoralen som de norske spillerne viste mot Slovakia tirsdag.

- Det var en morsom kamp og ganske lik den mot Sveits. Vi fikk en halvdårlig start, men for en karakter gutta viste med å hente inn 1-3-ledelsen, sa Thoresen.
- Det er morsomt at de på tribunen ser at vi er et lag som kjemper. Vi er nok de største «underdogene» i hele turneringen. Vi spilte lenge jevnt mot Canada og holdt USA i sjakk lenge, men så rant det inn mot slutten. I de to siste kampene holdt vi hele veien inn. Vi ble jo slitne, men vi gjorde ingen store feil, sa Thoresen.
Nå melder Russland-proffen seg klar til VM i Tyskland.
- Det skal jeg spille, ærru gæærn. Sluttspillet i Russland er ferdig til det. Nå har vi hatt gode opplevelser i OL, og jeg håper vi kan bygge på det videre.
- Og at vi kanskje har vist at det er verdt å sponse norsk hockey framover, slik at vi får mer penger til de yngre talentene. Det er viktig for framtida.
Norge tapte 3-4 for Slovakia i kvalifiseringen til sluttspillet og røk dermed ut av OL. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke