21. aug
 
Patrick misfornøyd

Publisert: 10.nov.2008 06:18
Oppdatert: -
OSLO: Patrick Thoresen var skuffet over seg selv etter sine tre første kamper etter landslagscomebacket.

- Jeg er ikke fornøyd med egen innsats. Jeg vil for eksempel ha pucken mer i oppspillfasen. Styre mer. Men ting tar tid. Det er lenge siden jeg har spilt med disse gutta her, og jeg må lære dem og kjenne igjen, sier Thoresen, som ser optimistisk på Norges sjanser i OL-kvaliken i februar.
- Vi ser at vi er et bedre lag i alle tre kampene. Vi har et spennende lag, med en fin miks av unge og rutinerte spillere. Det er ikke tvil om at vi har noe på gang. Men vi må bli mer nøye enn vi var mot Østerrike. Likevel er jeg ikke bekymret. Vi skaper nok av sjanser og kommer til å sette dem etter hvert, sier Patrick Thoresen.
PS1: Rekkekamerat Marius Holtet pådro seg matchstraff for slåssing med Phillipe Lakos i 1. periode.
PS2: Eirik Skadsdammen markerte seg med målgivende og en nydelig scoring. Etter en lekker pasning over hele banen fra Mats Trygg, satte Eirik pucken kontant i krysset.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke