15. des
Patrick Thoresen
 
Patrick og co. tapte etter 3-0-ledelse

Publisert: 08.des.2009 05.06
Oppdatert: -
MOSKVA: Patrick Thoresen og hans Salavat Julajev ledet 3-0 etter første periode, men tapte til slutt 3-4 i kampen borte mot Avtomobilist mandag. Thoresen, som var på isen i nesten 16 minutter, hadde assist på det andre målet. Tre av medspillerne til Thoresen pådro seg ti minutters utvisninger. Det skjedde i en kamp der begge lagene hadde seks tominuttersutvisninger hver.

Andrej Sidjakin ga Thoresens Salavat ledelsen etter 5.01 minutter i første periode. Kirill Kolisov øket til 2-0 etter 6.13, og det ble 3-0 bed Ilja Zubov etter 15.26, men da var det også slutt på scoringene for Thoresens lag.
I midtperioden slo hjemmelaget tilbake og skapte balanse med tre scoringer av Aleksandr Guljavtsev, Anatolij Nikontsjev og Viktor Kalatsjik.
Vinnermålet til Avtomobilist kom 9.07 minutter ut i den siste perioden, og det var Nikontsjev som ble matchvinner. (©NTB)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke