13. des
 
Patrick på Davos- is i sluttspillet

Publisert: 26.feb.2009 05.24
Oppdatert: -
HAMAR: Patrick Thoresen (25) skal teste Davos-isen i sluttspillet i Sveits. HC Lugano skal nemlig møte Davos i kvartfinalene.

Den første kampen spilles i den gamle skøytebyen i kveld. Lørdag går den andre play off-matchen i Lugano. Mandag er det Davos-tur igjen og onsdag ny kamp i Lugano. Det spilles best av sju i Sveits også.
Lugano endte på 5. plass i serien. Davos ble nummer fire.
Klubbene møtes for sjuende gang i sluttspillet. Lugano har vunnet fem av seks ganger, sist finalen for tre år siden . Totalt har Patrick Thoresens klubb vunnet 20 av i alt 30 sluttspillkamper mot Davos.
Patrick Thoresen har hatt stor suksess i Lugano i vinter. Han havnet på tredjeplass på den sveitsiske poengslista med 64 poeng (22 mål, 42 assists) og var, sammen med finnen Petteri Nummelin (63), beste poengscorer i Lugano.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke