20. jun
 
Patrick på vei ut av KHL-sluttspillet
Patrick Thoresens Salavat Yulaev er i knestående i semifinalene mot AK Bars. Mandag tapte de tredje kamp på rad, og nå må de vinne de fire neste.

Publisert: 06.apr.2010 09:03
Oppdatert: -
Patrick Thoresens Salavat Yulaev er i knestående i semifinalene mot AK Bars. Mandag tapte de tredje kamp på rad, og nå må de vinne de fire neste.
RUSSLAND/HAMAR: Patrick Thoresen fikk mest spilletid av samtlige løpere i Salavat mandag, men med 22 minutter på isen kunne ikke Thoresen bidra til at laget tok den viktige bortseieren mot AK Bars. Hjemmelaget vant 3-2 etter spilleforlengelse, og et omdiskutert mål som ble godkjent etter snaue ni minutter av fjerde periode.
AB Bars overrasket og vant begge kampene i Ufa i starten av påskehøytiden, 4-3 skjærtorsdag og 2-1 etter spilleforlengelse langfredag. Thoresen fikk matchstraff i den første etter to målgivende pasninger, og måtte stå over den andre kampen.
Mandag var han tilbake, men uten å skape det offensive trykket som han og rekkekameratene var kjent for å seriespillet og i kvartfinaleserien. Ikke ett skudd på mål hadde Hamar-gutten, og defensivt var han inne på det viktige utligningsmålet til 2-2, bare 1.18 før tredje periode var over.
AK Bars tok ut målvakten og presset på i seks mot fem. Thoresen kom for sent ned til løperen på bakre stolpe da pasningen kom tversover, og Ilya Nikulin sørget for spilleforlengelse.
Den fjerde kampen spilles i Kazan allerede i dag, og med seier blir det en femte kamp i Ufa. Med tap er Thoresen klar for det norske landslagets oppkjøring mot VM i Tyskland.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke