buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
NY SEIER: Patrick Thoresen og SKA St. Petersburg vant igjen fredag.
 
Patrick Thoresen og SKA vant igjen
SKA St. Petersburg har stukket av med seieren i 15 av 16 kamper i KHL-serien i ishockey. Fredag vant Patrick Thoresens lag 4-1 over Jokerit.

Publisert: 10.okt.2014 20:43
Oppdatert: 10.okt.2014 20:45

Patrick Thoresen har levert godt med målpoeng i høst, men noterte verken mål eller assist i fredagens seier. Nordmannen var på isen i totalt 17.47 minutter.

SKA vant til slutt klart, men det første målet lot vente på seg. Først litt over seks minutter ut i midtperioden kunne hjemmepublikummet juble da stjernespilleren Ilja Kovaltsjuk ordnet 1-0.Samme mann doblet ledelsen sju minutter senere.

I tredje periode la Viktor Tikhonov på til 3-0, mens Artemy Panarin i sluttminuttene scoret SKAs siste mål til 4-1. I mellomtiden satte Steve Moses inn et reduseringsmål for Jokerit.

Lars Haugen var tilbake på isen og voktet målet for Dinamo Minsk i 4-1-seieren hjemme mot Slovan Bratislava. Den norske landslagsmålvakten reddet 29 av 30 skudd i kampen.

SKA St. Petersburg topper den vestre avdelingen tre poeng foran CSKA Moskva, men sistnevnte har én kamp mindre spilt. Haugen og co. ligger på 6.-plass i samme avdeling. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat