21. aug
TILBAKE: Patrick Thoresen er klar for å spille med flagget på brystet igjen.
FOTO: NTB / SCANPIX
 
Patrick Thoresen satser på landslaget igjen
Oslo (NTB): Ishockeystjernen Patrick Thoresen er tilbake i landslagsvarmen til firenasjonersturneringen i Arosa, Sveits.

Publisert: 07.des.2015 16:44
Oppdatert: 07.des.2015 16:44

Thoresen meldte forfall til firenasjonersturneringen på hjemmebane i november. Nå ser Djurgården-proffen framover og satser for fullt også i landslagsdrakta.

føler seg klar

– Jeg har vel aldri sagt at jeg vurderte å gi meg på landslaget. Det var vel mer at jeg heller følte at jeg var ute av form og trengte å trene. Nå derimot føler jeg at jeg trenger kamptrening, og da passer denne turneringen bra, sier Thoresen.

– Dessuten er det godt å komme seg litt unna den daglige rutinen, og det er bestandig fint å være i landslagsgjengen, sa Djurgården-spilleren.

Roy Johansen har tatt ut en tropp bestående av alle disponible spillere med unntak av NHL-spillerne Mats Zuccarello og Andreas Martinsen.

møter tøff motstand

Norge møter vertsnasjonen Sveits fredag 18. desember. Lørdag blir det finale eller kamp om 3.-plassen mot enten Slovakia eller Hviterussland.

Fredag ble det klart at Petter Thoresen overtar landslagsansvaret etter Roy Johansen når VM i Russland i mai er over. Hans første store utfordring blir OL-kvalifiseringen på hjemmebane i september neste år. Der blir sønnen Patrick en viktig brikke på det norske landslaget.

Patrick Thoresen skal etter planen feire jul hjemme i Hamar. Første juledag reiser han tilbake til Stockholm, for programmet i SHL i julen er relativt tett. 2. juledag er det bortekamp mot Skellefteå. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke