23. aug
TRENEREN TRAKK SEG: Patrick Thoresens trener i HC Lugano, John Slettvoll, trakk seg. Nå skal Thoresen spille ni-ti kamper før OL-kvalifiseringen for Noprge i februar.
 
Patrick Thoresens trener trakk seg
Patrick Thoresens trener i HC Lugano, svensken John Slettvoll, trakk seg onsdag fra jobben i den sveitsiske klubben. Nå har han reist hjem til Sverige.

Publisert: 10.jan.2009 05:47
Oppdatert: -
HAMAR: - Forklaringen jeg har fått, er at John Slettvoll ikke orket mer av turbulensen rundt klubben i Sveits, sier Patrick Thoresen, som ikke vil være mer konkret på hva dette går ut på.
Tett kampprogram
De tidligere spillerne, Ruben Fontana og Sandro Bertaggia, som begge sitter i sportsutvalget i klubben, tar over trenergjerningen midlertidig, men Patrick Thoresen regner med at HC Lugano er i gang med å skaffe en trener på fast basis allerede. Om ikke annet, så en trener som kan fullføre sesongen med Lugano i første omgang.

- Kampprogrammet etter jul har vært tett og vil bli tett til ut i februar. Ti kamper gjenstår før OL-kvalifiseringen i februar, deretter er det fem kamper til etter OL-kvalifiseringen. Jeg vet egentlig ikke hva klubbens planer utover dette, er for sesongen.

I poengtoppen
- Trenerspørsmålet er vel det viktigste å finne en løsning på. Deretter faller vel ting på plass av seg selv. Kanskje er det en ny trener på plass over helga, sier Patrick, som falt nedover poenglista i Sveits like før jul, men som i løpet av nyåret, har spilt seg opp igjen.

- Det har gått lettere etter jul, etter at jeg hadde en tung periode før jul. Jeg er fortsatt innstilt på å kjempe om topplassen på poengstatistikken. Finnene Kimmo Rintanen (53 poeng) og lagkameraten Petteri Nummelin (52 poeng, som er likt med Patricks poengscore) er foreløpig topp tre på lista. Nummelin og Patrick Thoresen har for øvrig likt antall mål og assists for Lugano med 18/34.
- Har du hørt noe mer fra NHL?
- Nei, fra den kanten har det vært stille, og jeg regner ikke med at jeg får høre noe før utpå sommeren.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke