20. aug
 
Patrick vil til Sveits eller Sverige
Patrick Thoresen er trolig inne i sin siste sesong i KHL. Nå vil Hamar-gutten spille i Sveits eller Sverige. Se Rinkside her.

Publisert: 22.jan.2015 22:11
Oppdatert: 23.jan.2015 13:04

Patrick Thoresen satt på tribunen da Storhamar Dragons oppskriftsmessig valset over hjelpeløse Kongsvinger. I denne utgaven av Rinkside forteller KHL-proffen at han neppe kommer til å skrive under ny kontrakt med SKA St. Petersburg.

- Jeg kan gjerne tenke meg å spille i enten Sveits eller Sverige, forteller Thoresen, som i morgen reiser tilbake til Russland etter en ufrivillig ferie i Hamar.

KHL-proffen sliter med en ryggskade, men håper å være tilbake på isen ganske kjapt.

I den norske landslagsprofilens tidligere klubb Djurgården ønsker man seg mer enn gjerne et Thoresen-comeback. Den svenske toppklubben innrømmer også å ha snakket med Russland-proffen.

– Vi har hatt kontakt med han, akkurat som med ganske mange andre spillere ute i verden som har Djurgården-tilknytning, sier sportssjef KG Stoppel til Expressen.

På spørsmål om klubben er interessert i Thoresen, svarer han:

– Det finnes interesse.

Lørdag reiser Thoresen tilbake til Russland etter en periode på Hamar, skriver NTB.

Martin Gran tilbake

En som var tilbake på isen var unggutten Martin Gran. En hodeskade har holdt ham ute siden 6. desember, men mot Kongsvinger var han tilbake i gult og blått.

- Godt å være i gang igjen og i tillegg score et mål, sier Gran som legger til han strengt tatt burde ha scoret mer enn en gang mot bunnlaget Kongsvinger.

SLaktet Kongsvinger

HA-sportens hockeyekspert, Svein Harald Arnesen er ikke nådig i sin sportslige vurdering av Kongsvinger, og mener kampen hadde null sportslig verdi for Storhamar Dragons.

Tre poeng var derimot svært viktig, ikke minst siden lillebror Lillehammer I.K. hjalp Dragons i jakten på andreplassen. Laget fra den bratte OL-byen slo Frisk Asker 3-2 i Askerhallen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke