15. des
EN ARBEIDSGIVER: Nå skal Patrik Bäärnhielm jobbe for Storhamar både dag og kveld.
Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Patrik Bäärnhielm inn som markedskonsulent i Storhamar
Patrik Bäärnhielm (31) har stor suksess på isen. Nå skal han også jobbe for klubben som markedskonsulent.

Publisert: 25.feb.2015 10.35
Oppdatert: 25.feb.2015 10.40

Svensken med norsk pass har nå en arbeidsgiver, nemlig Storhamar. Han gleder seg til å møte nåværende og mulige nye sponsorer.

- Det er blitt gjort og det gjøres fortsatt mye på dugnad i klubben. Jeg skal jobbe i teamet til Sigve Ødegaard og Kim Skogheim. De trenger litt hjelp, og dette passer perfekt for meg. Jeg har jobbet med salg tidligere, er sosial, og har lett for å snakke med folk, sier Patrik Bäärnhielm.

Tilrettelagt hverdag

Han regner med at det blir 70-80 prosent stilling.

- Jeg har hatt snille arbeidsgivere tidligere også. Nå blir det en arbeidsgiver å forholde seg til, og jeg kan legge opp arbeidsdagen ut fra treninger og kamper på en skikkelig måte. Det er veldig bra, sier svensken.

Bäärnhielm er blitt trekt fram som en viktig brikke i snuoperasjonen Storhamar sto for etter 1-9-tapet mot Stavanger borte.

Lag med stor l

- Det var herlig at vi klarte å snu dette. Det ble en ny situasjon, vi ble et topplag som alle ville slå, men vi har taklet det veldig bra. Vi er blitt et lag med stor L, og det er ingen som sutrer hvis de spiller litt mindre enn andre. Alle setter laget foran alt, og det er en stor styrke, sier Bäärnhielm, som roser trener Aleksander Smirnov.

- Han er en sterk leder, samtidig som han ser mye fra vårt synspunkt. Han har mye hockey i bagasjen, sier Patrik Bäärnhielm. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke