15. des
Christian Larrivée, Andre Paulsen og Adrian Saxrud Danielsen.
 
Paulsen og Larrivée ordnet tre poeng
André Paulsens to mål og Christian Larrivées innsats var sentralt da Lørenskog ble slått 5-3.

Publisert: 14.okt.2010 23.06
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar ledet to ganger med Lørenskog festet grepet med 3-2 i midtperioden.

Da våknet André Paulsen opp. Etter åtte målløse kamper slo Furnes-gutten til med sesongens to første mål.

Først utliknet han til 3-3 i andre periode, før han satte inn 4-3 i tredje.

- Det første skuddet vet jeg nesten ikke helt hvordan gikk inn, lurer på om det var mellom beina på keeperen. Det ga sjøltillit, og det andre skuddet var en skikkelig Paulsen-spesial, ler 27-åringen.

Kanadiske Christian Larrivée var Storhamars klart beste spillere, både som puckfører og puckvinner. Han var som dominerende på isen at Lørenskog i tredje periode bevisst var ute etter senteren, og fikk lov av dommer Hans Petter Berg, som så flere forseelser uten å reagere.

- Jeg ble glad da jeg leste at treneren deres (Knut Jørgen Stubdal, red. anm.) sa til Aftenposten at Storhamar bare hadde ei rekke. Da visste jeg at vi kom til å få mye rom på isen. Vi jobbet hardt, mens det nesten virket som de var slappe i starten av kampen, smiler Larrivée.

 

Les mer om kampen i fredagens utgave av HA. Da kan du også lese hvorfor Lørenskog bare mister seks av 11 poeng etter å ha gjort som Storhamar i fjor, brukt en ikke-berettiget spiller.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke