buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Kaptein Mads Hansen og de andre i Storhamar Dragons gleder seg over at pengene ruller inn. Men hockeypresident Gerhard Nilsen vil ikke gi noen garantier på at klubben slipper poengtrekket.
 
Pengene strømmer inn - ikke sikkert poengtrekk strykes
Mens pengene strømmer inn, heller ishockeypresident Gerhard Nilsen kaldt vann i årene til alle Dragons-supportere.

Publisert: 03.des.2013 06:36
Oppdatert: 31.mar.2014 18:46

HAMAR (HA): Gerhard Nilsen kan ikke garantere at Storhamar slipper poengtrekket, selv om klubben lykkes i å hente inn de 1.560.000 kronene de forpliktet seg til da de fikk lisens.

Det ble også stilt krav om at klubben skulle drive i pluss hver måned. Det gjør klubben nå. Ifølge daglig leder Erik Kristiansen står det igjen mellom 50.000 og 100.000 kroner på bok etter hver måneds drift så langt i sesongen.

- Hvorvidt Storhamar skal slippe unna poengtrekket, vil bli diskutert i forbundsstyret etter innstilling fra lisensnemnd ut i januar måned, sier Gerhard Nilsen.

Kunstig økonomi

- Er ikke dette å løpe fra en avtale, Nilsen?

- Jeg vil ikke forskuttere noe. Først må vi få alle regnskaper på bordet. De må redusere gjelda og dokumentere at de drifter i pluss. Så må vi vurdere helheten.

Nilsen mener at måten Storhamar skaffer midler på, er kunstig og at klubben ikke kan gå til gjeldssannering og innsamlinger annethvert år. Derfor vil forbundet knesette prinsippet om at klubbene må gå i overskudd.

- Vi vil bort fra kulturen om at klubbene går ut og får en eller annen til å betale underskuddet ved sesongslutt. Det er et underliggende poeng. Slik taper vi både anseelse og sponsorer på i det lange løp. Det er mange sponsorer som har forlatt sporten vår fordi klubben ikke har vist økonomisk ansvarlighet.

Bygger på hypoteser

- Poengstraffen kom lenge før regnskapsåret er over, men dere gikk tilbake på dette for en stund (31.12). Gjelder ikke det lengre?

- Vi ila poengstraffen på bakgrunn av de prognosene klubben la på bordet 31.10.

- En prognose er ganske hypotetisk, og da er vel avgjørelsen om et trekk på 15 poeng like hypotetisk?

- Som sagt hva som skjer, vil jeg ikke diskutere nå. Det kommer opp i forbundsstyret i januar, avslutter Nilsen, og legger til at Storhamar hadde minustall i oktober også.

- Minustallene er en ren regnskapsteknisk sak som vi har redegjort for, sier Kristiansen.

- Vi jobber for å bli kvitt gammel gjeld. Driften går i pluss. Dessuten har vi søkt om lisens for sesongen 2013/2014, ikke for regnskapsåret 2013. Det betyr at tallene for sesongen er bedre enn for regnskapsåret, sier Kristiansen, som mener at situasjonen i klubben er endret dramatisk i positiv retning.

Det er opp til forbundet å bestemme.

1.156.440 kroner

Med det siste bidraget fra yngres avdeling i Storhamar på nesten 150.000 kroner, var det per i går samlet inn totalt 1.156.440 kroner i aksjon Redd Storhamar.

– Da mangler vi tre av 11 avdelinger i yngres, opplyser innsamlingsleder Oddmund Blakseth.

– Hvor mye de tre gjenstående avdelingene i yngres vil bidra med, er et åpent spørsmål, ifølge Blakseth.

Med det foreløpige bidraget fra yngres er det i alt samlet inn 1.556.440 kroner per i går. Dette er den foreløpige totalsummen for gaver, sponsing og auksjon.

– Vi er godt fornøyd med tallene så langt, men vet at det jobbes med full styrke for å hente inn ytterligere midler, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen.

Han opplyser også at han skal i sluttforhandlinger med Svein Skarpmo med sikte på å få ham i aksjon ganske fortløpende.

Skarpmo vil få i oppgave å arbeide mot nye sponsorer og salg av hallnavn.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat