21. jun
KLAR: Pe­ter Jo­hans­son ser fram til mø­te­ne med Lil­le­ham­mer.
 
Peter Johansson har fått derbyfølelsen
Storhamar-trener Peter Johansson har rukket å få derbyfølelsen når Dragons møter Lillehammer.

Publisert: 02.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Peter Johansson er kjent med derbyfølelser fra sin tid i Rögle i møtene med Malmö. Etter fem kamper mot Lillehammer, har han rukket å få smaken på mjøsderbyene også.
Svenske ser absolutt ikke på Lillehammer som noen enkel kvartfinalemotstander, selv om Storhamar har slått dem både 6-1 og 4-1 før det kom tre jevne kamper.
- Det var bare i 6-1-kampen vi var klart best. De andre kampene - også den vi vant 4-1 - har vært tette og jevne, sier Johansson.
Hvor mange kvartfinalekamper Storhamar trenger for å gå videre, vil han ikke spekulere i, men han har en god følelse foran kvartfinalene.
- Vi har vært stabile gjennom hele sesongen, og jeg føler meg bekvem med situasjonen.
- Også får spillerne et ekstra løft nå som sluttspillet starter?
- Ja, det håper jeg. Det blir en litt annerledes type kamper i sluttspillet, og jeg ser fram til oppgjørene mot Lillehammer og mye folk på tribunene, sier Storhamar-treneren foran første kvartfinalemøte i Hamar OL-Amfi. Det gjelder å bli best i sju kamper for å gå til semifinalen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke