20. aug
IKKE NÅDIG: Stavanger-trener Petter Thoresen, som støtter gamleklubben Storhamar i at poengtrekket på 15 poeng var en for streng straff for økonomisk uføre.
 
Petter Thoresen: - Horribelt for norsk hockey
Storhamar-helt og Stavanger-trener Petter Thoresen slakter Norges Ishockeyforbund etter at gamleklubben ble trukket 15 poeng før økonomisk uføre.

Publisert: 17.nov.2013 10:35
Oppdatert: -

- Jeg skal prøve å holde igjen akkurat det jeg mener om dette, sier Thoresen, og stålsetter seg for å holde seg saklig i et videointervju med Stavanger Aftenblad før kampen mot Vålerenga.

- Ta det utenfor sesong

Storhamar har ikke klart å innfri forbundets budsjettkrav tidsnok, og ble derfor straffet med 15 poengs trekk på tabellen denne uka. Klubben vil anke avgjørelsen (SE VIDEO).

- Jeg synes det er horribelt for norsk hockey. Storhamar har sikkert ikke skjøttet seg altfor bra, men de har et hockeylag som vinner kamper, en arena som tar 7.000 og de har økt tilskuersnittet med 700 per kamp nå. De er i ferd med å bygge opp noe. Da er det for tidlig å slå beina vekk under dem. Da er det bedre å kaste dem ut av serien etter sesongen, hvis det er så ille, mener Thoresen.

Vil kjempe på isen

Han synes det blir feil at forbundet bidrar til å påvirke gullkampen.

- Vi er ute etter å kjempe mot hverandre på isen, og ikke alle andre steder, fortsetter han.

Også Thoresens to hockeysønner og tidligere Storhamar-spillere er blant flere som har reagert.

- Bare en murer

- Jeg er bare en murer og en hockeytrener, men jeg skjønner tall og sender fakturaer og sånt. Og å lese spillet - det synes jeg er viktig, sier Thoresen videre - med klar adresse til forbundet.

Storhamars økonomiske styring er blitt kalt økonomisk doping. Det synes Thoresen er fjollete, sier han i Aftenbladet-intervjuet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke