12. des
I SKUDDET: Alt tyder på at Patrick Thoresen blir en sesong til i Philadelphia Flyers.
 
Philadelphia vil beholde Patrick
General Manager Paul Holmgren sier at planen for Philadelphia Flyers er å beholde Patrick Thoresen også neste sesong.

Publisert: 22.mai.2008 08.11
Oppdatert: -

HAMAR: Klubben har mange spillere som har kontrakter som går ut denne sesongen, men ifølge TheReporterOnline sier Paul Holmgren at planen er å ha med Patrick Thoresen videre.

Hamar-gutten er en av tre unge spillere som har en kontrakt som sier at klubben må tilby ham noe nytt eller frigi ham for alle de andre i sommer. Samme situasjon har R.J. Umberger og Randy Jones.

Mange tøffe
Ikke alle Thoresens lagkamerater i år får den samme sjansen i sommer.

Holmgren innrømmer at lønnstaket i NHL, som neste år blir på mellom 54 og 56 millioner dollar pr. sesong, kan sende flere ut døra.
- Det er mange tøffe avgjørelser som må tas. Jeg skulle gjerne ha sittet her og sagt at alle kommer tilbake, men økonomien tillater ikke det.
I NHL-klubbene er det general manager som har ansvaret for å bygge laget til hver sesong, slik at trenerne har best mulige vilkår for å nå langt i sluttspillet.

Langsiktig mål
Foran årets sesong gjorde Holmgren en fantastisk sesong, og forbedret sisteplassen året før med å være blant de fire beste lagene i år.

Ifølge TheReportOnline, startet han jobben allerede i desember 2006, og vet på grunn av begrenset økonomi at talentene som får sjansen må bygges opp.
- Til tross for hvor dårlig vi gjorde det forrige sesong, kom vi til årets treningskamp før sesongen med mål om å vinne Stanley Cup. Vi hadde en bra sesong, og nå er ideen at vi skal prøve å bli bedre neste sesong.

Mister begge i rekka?
Danny Briere, Mike Richards, Kimmo Timonen, Scott Hartnell, Simon Gagne, Joffrey Lupul, Martin Biron, Braydon Coburn og Ryan Parent er så langt de eneste sikre neste år, mens Jeff Carter er Holmgrens førstevalg å få med videre av de øvrige.

Thoresens rekkekamerater i sluttspill får de tøffere Jim Dowd (39) er trolig ferdig, mens finske Sami Kapanen (34) har ett år igjen av kontrakten, men nevnes som et mulig bytteobjekt i løpet av sommeren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke