22. aug
DRAR I GANG: Sigve Ødegaard (f.v.), Rune Gulliksen, Mads Hansen, Kai Arne Aspeli og Kim Skogheim håper Folkespillerkampen skal bli den suksessen som gjør at Storhamar kan forsterke laget med minst en god back. Kanskje to. Pengene fra denne kampen skal gå
 
Planen er å hente to klassebacker
I forbindelse med «Folkespillerkampen» 21. september håper Dragons å presentere en ny back. Og trolig henter de enda en litt seinere.

Publisert: 17.aug.2013 04:13
Oppdatert: -

Storhamar Dragons og samarbeidsselskapet Power Play Club er på offensiven og har startet prosjektet «Bøtta skal hemmat». Der heter det at Dragons skal vinne sluttspillet igjen i 2015, men framgangen skal være markant allerede denne sesongen.
I den forbindelse lanseres nå «Folkespillerkampen» mot Stavanger 21. september. Hensikten med det er å generere såpass store inntekter at Storhamar Dragons kan sitte igjen med rundt en million kroner til å forsterke laget med. Og det er backer det er snakk om.
Gode backer.
Først en.
Og så kanskje en til.
- Jeg vet hva jeg vil ha. Jeg vil ha skøytesterk back som er god både defensivt og offensivt. En som tar ansvar. Det hadde vært fint å presentere ham i forbindelse med Folkespillerkampen mot Stavanger, sier Gulliksen.

To kroner pr. tilskuer

I forbindelse med Folkespillerkampen oppfordres sponsorer og gjerne også vanlige publikummere til å gå inn på en avtale ala det som har vært under kronekampene. Det jobbes med å få flest mulig til å bidra med to kroner pr. tilskuer mot Stavanger 21. september. I tillegg håper de å få på plass noen større avtaler til ti kroner pr. tilskuer.
- Det vil forundre meg mye om vi ikke får 4.000 tilskuere på denne kampen, sier Gulliksen.
Hvis det målet oppfylles, vil Folkespillerkampen generere rundt en million kroner. Kommer det flere, blir det enda mer penger igjen.
- Bøtta skal hemmat i 2015. Dette er et bidrag for at de skal nå målene. Pengene skal hundre prosent tilbake til sport, sier Sigve Ødegaard i Power Play Club.

Høye mål

Klubben er veldig opptatt av å sende positive signaler ut til folket nå. Nå handler det om å føre Dragons tilbake til toppen i norsk hockey. Derfor er også målet topp fire denne sesongen.
- Nå har vi bestemt oss. Nå skal vi tilbake, sier Kim Skogheim som er med i salgsgruppa i forbindelse med Folkespillerkampen.
Signalene fra spillergruppe er også klare.
- Vi har et lag til å være topp fire jeg. Du kan heller ikke bare se på spillematerialet. Du må også se på hvordan gruppa kan løfte seg i fellesskap. I garderoben føler spillergruppa at de ikke gjorde det de skulle i fjor. Det er mer engasjement nå, sier Mads Hansen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke