5. des
God: Bryan Schmidt.
 
Pluss og minus med seriepause for Schmidt

Publisert: 04.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Bryan Schmidt skulle gjerne ha spilt neste kamp allerede tirsdag, men må vente på grunn av landslagspause.
- Jeg føler det er litt uheldig for meg at det er landslagspause nå, jeg jeg føler meg i godt slag, og hadde gjerne spilt flere kamper med en gang. Samtidig får jeg en god sjanse til å lære med Storhamars spill, og bli kjent med alle lagkameratene på trening, sier Schmidt.
Amerikaneren mener Lillehammers spillestil, kontra Frisk Askers, er årsaken til at han på to dager så ut til å ha tatt et sjumilssteg.
- Kampen ble litt nordamerikansk, med høyt tempo og mange dueller. En god kamp. Det passer meg mye mer enn når motstanderen gjør det de kan for å senke tempoet, som Frisk Asker gjorde.
Han er hentet inn for å bruke muskler, men viste lørdag at han kan mer. 31-åringen var fint framme på en overgangsmulighet, og da pasningen fra Nathan Martz kom styrte han elegant inn pucken via stolpen til 1-0. Senere skjøt han et skudd som Lillehammer-målvakt Joe Fallon måtte gi retur på, og Christian Larrivée omsatte i 2-0.
- Når jeg får muligheten til å bidra offensivt, tar jeg den. Denne sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg.
Han ryddet også opp i stor stil foran eget mål lørdag, inspirert av fansen.
- De skapte en herlig ramme.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke