26. aug
 
Pøbler ville angripe Dragons-bussene
Politiet fikk stoppet dem.

Publisert: 03.apr.2014 12:12
Oppdatert: 03.apr.2014 12:40

Vålerenga slo Dragons, og tok seg til finalen. Temperaturen var på kokepunktet både på isen og tribunene under kampen. Kokte gjorde det også for en god del pøbler etter kampen , skriver TV2.no. 

På plass på kampen var et titalls personer fra et kjent pøbelmiljø rundt Vålerenga. Etterpå forsøkte rundt ti av disse å gå til angrep på bussene som skulle kjøre tilreisende fra Hamar hjem.

Personene ble gjenkjent av sivilt politi på stedet. Sammen med uniformert politi ble disse stoppet før de kom frem til bussene.

– Vi følger med på dem. Det skal ikke være slik at noen få ødelegger for alle andre. Jeg mener det er viktig at klubber og supportere tar avstand fra slike personer, sier Stølen.Nå blir det finalekamper mot Stavanger Oilers for VIF de kommende ukene - og potensielt nye muligheter for pøblene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke