25. aug
 
Politiet etterforsker Stjernen-kamp
Fredrikstad (NTB): Politiet skal etterforske episoden der Stjernehallen måtte evakueres på grunn av bruk av bluss.

Publisert: 02.jan.2012 12:45
Oppdatert: -
Eliteseriekampen i ishockey mellom Stjernen og Vålerenga sist fredag måtte stoppes etter at bortefansen tente på bluss på tribunen i begynnelsen av annen periode. Det førte til kraftig røykutvikling, og hallen måtte evakueres.
- Det er foreløpig ingen som er siktet for å ha tent bluss inne i hallen, men det er viktig å se på dette med at det ble brukt pyroteknisk bluss inne i Stjernehallen. Det er alvorlig, sier politioverbetjent Øyvind Nilsen ved Fredrikstad politistasjon til NRK.
Politiet skal etterforske bruken av bluss blant Vålerenga-supporterne og Stjernens sikkerhetsrutiner.
- Vi kommer til å be arrangøren om å stille til et møte, så vi sammen kan se på de erfaringene vi har gjort. Vi ønsker at vi skal komme fram til noen tiltak for å unngå slike situasjoner senere, sier Nilsen.
Norges Ishockeyforbund har bedt klubbene om å gi en redegjørelse innen onsdag.
- Det er overveiende sannsynlig at det kommer en reaksjon, men jeg ønsker ikke å spekulere på hva det kan være, sier generalsekretær Jon Haukeland i Norges Ishockeyforbund til NRK. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke