20. aug
 
Positiv respons fra kreditorene

Publisert: 23.des.2011 04:12
Oppdatert: -
Bare litt over halvparten av kredtorene til Storhamar Dragons AS svarte på klubbens henvendelse innen fristen 29. desember. Tonen i svarene var positive.
- Nå har jeg jeg ikke finlest alle svarene, men av de jeg har sett var det ingen som sa at vi bare kunne glemme dette, sier Johannes Høy hos Advokatfirmaet Mageli. Torsdag ble det sendt ut en påminnelse i håp om at alle svarer over nyttår.
- Vi forsøker nå en frivillig og utenomrettslig ordning, og da må vi ha med oss alle for å få til en løsning.
Konkursloven åpner for å forskjellsbehandle de prioriterte kravene og pantesikrede krav. Det betyr at Skatt Øst ikke trenger å være en del av de n frivillige ordningen. Skatt Øst har sendt konkursvarsel til klubben.
- Når vi nå gjør oss opp status og skaffer hele oversikten, gjenstår det å se hva slags løsning det blir. Loven åpner også for å innfri noen småkrav, og få til avtaler med en del av kreditorene, sier Høy.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke