17. aug
 
Reagerer på Cobas uttalelser
Marius Mathisrud reagerer på uttalelsene Carl Oscar Bøe Andersen kom med i forbindelse med saken der det kom fram at vingen er ferdig i Storhamar etter uenighet med trener Rune Gulliksen.

Publisert: 08.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
Marius Mathisrud reagerer på uttalelsene Carl Oscar Bøe Andersen kom med i forbindelse med saken der det kom fram at vingen er ferdig i Storhamar etter uenighet med trener Rune Gulliksen.
HAMAR: Daglig leder i Storhamar Carl Oscar Bøe Andersen fortalte at bakgrunnen var at Mathisrud ikke møtte opp til kampen mot Frisk Asker tirsdag, og at det heller ikke er aktuelt å tilby noen ny kontrakt på bakgrunn av at det vil være feil i forhold til spillere som utviser gode holdnigner.
Mathisrud kjenner seg ikke igjen i uttalelsene.
- Jeg valgte å ikke kommentere saken fordi Storhamar er i sluttspill, men reagerer på at det blir sagt at jeg har dårlige holdninger. Det var ikke sånn at jeg ikke møtte opp til kamp, jeg fikk beskjed om at jeg var fjerde reserve og fikk valget om jeg ville møte opp eller ikke, sier Mathisrud.
Han sier videre at han er overrasket over måten Storhamar har håndtert situasjonen på.
- Jeg er veldig overrasket over at en så stor klubb som Storhamar håndterer en sak på den måten, og jeg er skuffet over måten jeg blir behandlet på.
Carl Oscar Bøe Andersen velger å avstå fra å kommentere saken ytterligere.
- Vi ønsker ikke å ha en sånn diskusjon gående gjennom media, sier Storhamars daglige leder.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke