17. aug
OPTIMIST: Erik Kristiansen
 
Regner hele sesongen
Daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen, men Storhamar skal klare å gå i null eller med et lite overskudd sesongen 2013/2014 sett under ett.

Publisert: 18.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
- Ingen i Storhamar har påstått at vi skulle klare å ha et pluss på 1.560.000 i bøkene våre ved nyttår, uten at vi får solgt hallnavnet. Det tar alltid tid å snu en bedrift fra minus til pluss, men nå har vi klart det og har kjørt to måneder med overskudd, sier Kristiansen, som selvsagt er hoderystende uenig med poengstraffen fra Norges Ishockeyforbund:
- Straffen er fastsatt etter skjønn. Bruker dem skjønn i fotballforbundet, spør Kristiansen retorisk og svarer selv: - Nei, der har de regler for hva straffen skal være etter graden av forseelse.
At Storhamar ligger 2,5 millioner kroner etter budsjett, er tatt ut fra Storhamars egne tall.
- Vi har kjørt åpen linje og ikke lagt skjul på noe. Det blir vi nå straffet for. Men vi skal jobbe videre og har som mål å bli kvitt leverandørgjeld rundt nyttår. Klubben kommer også til å intensivere markedsjobben. Salg av hallnavnet kommer til å bli første prioritet for den nye markedsmedarbeideren vår. Deretter må vi få fart på aksjesalget samtidig som at laget må fortsette å prestere. Hvis vi får til alt dette, vil framtida for Dragons være lys. Jeg vil si det slik at vi er inne på begynnelsen til noe nytt i klubben, sier Kristiansen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke