27. jun
 
Regnskapsrapportene ble ikke lest før i høst
Avgjørelsen om at Norges Ishockeyforbund fratar Storhamar Dragons 15 poeng i årets eliteserie, slo ned som en bombe i klubblokalene i Hamar vest i går.

Publisert: 16.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
- Det som forbauser oss, er at vi er under skjerpet overvåking og sender jevnlig inn rapporter på hvordan situasjonen er hos oss. Før poengstraffen kommer, har vi ikke hørt noen verdens ting. Ut fra rapportene vi har sendt inn, bør ishockeyforbundet ha fått med seg at vi har klart å snu Storhamar-økonomien fra minus til pluss. At dette nødvendigvis må ta litt tid, burde hockeyforbundet være innforstått med, men de to siste månedene har vi drevet med et plussresultat på mellom 150.000 og 200.000 i måneden, sier Stein Onsrud.
- Hvorfor har ikke forbundet reagert tidligere, hockeypresident Gerhard Nilsen?
- I sommer ble ikke de innsendte rapportene fulgt opp av oss, det skjedde først per 30. september. De tallene vi fikk fram da, viste et helt annet bilde enn det som budsjettet sa da lisensen ble delt ut 24. april. Derfor fant vi grunn til å reagere.
Forbundet har flere sanksjonsmuligheter overfor Storhamar: Bot og poengtrekk. I verste fall kunne de dratt inn klubblisensen.
- Vi innså at bot til en klubb som ikke har penger, er meningsløs. Derfor ble det poengtrekk,
- Hvorfor 15?
- Godt spørsmål, men kort forklart har det noe med historien å gjøre, størrelsen på gjelda, underskuddet og hvor mange ganger tidligere klubben har vært ute i samme uføre, sier Nilsen.
Ifølge pressemedldingen fra Norges Ishockeyforbund, har Storhamar Dragons forverret sin økonomiske situasjon med 2,5 mill. kroner.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke