24. aug
GLAD: Alexander Reichenberg.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Reichenberg takker rekkekameratene
I går kveld ble Alexander Reichenberg tatt ut til Norges tropp til helgens firenasjonersturnering i Stavanger.

Publisert: 03.nov.2015 12:43
Oppdatert: 03.nov.2015 21:10

Alexander Reichenberg har levert en god høst for Storhamar. Han har 14 poeng på 15 seriekamper, og han har også levert solide prestasjoner i Champions Hockey League. 

I går kveld fikk han beskjed om at han er tatt ut til helgens landslagsturnering i Stavanger, der Norge møter Ungarn, Frankrike og Danmark.

glad for landslagsplass

- Det er utrolig morsomt å bli tatt ut på landslaget, og jeg er veldig stolt over å få være med, sier Reichenberg til HA-sporten etter morgentreningen i HK Arena.

I rekke med Jacob Berglund og Hampus Gustafsson har Lillehammer-gutten fått utfolde seg offensivt.

- Jeg må takke spillerne jeg spiller sammen med. De har gjort det lett for meg å spille på mine styrker, og jeg er veldig glad for den kjemien vi har sammen. De er to veldige gode hockeyspillere, sier Reichenberg, og legger til:

- Det har gått ganske bra for meg i hele høst. Jeg var bevisst på å ikke stresse i starten, men jeg føler at det gikk ganske fort å komme opp det nivået jeg ønsker, sier den sympatiske Lillehammer-gutten.

klar for kveldens kamp

I kveld spiller Storhamar mot TPS Turku i Finland, og Reichenberg håper at Storhamar kan få med seg et godt resultat fra den kampen.

- Vi har gjort det bra i turneringen så langt. Vi har spilt smart defensivt, mens vi har vært giftige og effektive når vi har gått i angrep. Vi skal gi dem hard kamp om seieren i kveld, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke