16. des
 
Reichenberg tror på Bull og Zettergren
Alexander Reichenberg tror Storhamar har skutt gullfuglene ved å hente Christian Bull (18) og Mikael Zettergren (32).

Publisert: 13.apr.2015 17.27
Oppdatert: 13.apr.2015 17.27

Storhamar er i disse dager opptatt med å spille NM-finaler mot Stavanger Oilers. Men på ledersiden jobber sportsutvalget med å styrke stallen ytterligere til neste år. Så langt har de hentet Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren og Christian Bull - alle fra Lillehammer. 

trener hardt

Alexander Reichenberg er allerede i gang med styrke- og kondisjonstrening i Hamar, og Lillehammer-gutten forteller at han er veldig motivert før neste sesong. 

- Jeg trener mye styrke og kondisjon nå. Det er mange som har klaget på fysikken min, så jeg skal jobbe litt ekstra på den fronten i sommer. Jeg pleier å trene mye teknikk på sommeren, men nå kommer jeg til å legge litt mer fokus på styrkebiten, sier Reichenberg.

Reichenberg er glad for at Zettergren og Bull blir med på flyttelasset til Hamar.

- Jeg tror begge to kommer til å bli viktige spillere her. Zettergren gjorde flest poeng for Lillehammer denne sesongen, så det sier seg selv at han kommer til å bli en nyttig tilvekst, sier Reichenberg, før han legger til:

- Bull er en ung og lovende spiller, og jeg tror han kommer til å utvikle seg veldig bra her. Han har fysikken og alt annet til å bli en veldig god hockeyspiller.

tror på lillehammer

- Har du litt vondt av Lillehammer som har mistet sine beste spillere?

- Ja, jeg har faktisk det. Men jeg tror Lillehammer kommer til å skaffe seg et slagkraftig lag. De kommer til å henge med selv om vi er borte, sier Storhamars nye nummer 61.

Teknikeren tror fortsatt de gule og blå har en god sjanse til å vinne NM-gull.

- Storhamar har fortsatt en god mulighet til å vinne, men de må få gjort noe med startene sine. Dersom de klarer å starte bedre, tror jeg muligheten er stor, avslutter Alexander Reichenberg.

 
LANDSLAGSAKTUELL: Christian Bull håper å få flere muligheter med flagget på brystet.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
POENGKONGE: Mikael Zettergren gjorde 54 poeng for Lillehammer.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke