17. aug
FORTSETTER: Andreas Øksnes er klar for en ny sesong i Storhamar-drakta.
 
Revansjelysten Øksnes gleder seg til ny sesong
Andreas Øksnes (24) signerte en ny ettårskontrakt torsdag, og hele backrekka til Storhamar er snart i boks.

Publisert: 30.apr.2015 14:31
Oppdatert: 30.apr.2015 14:33

Andreas Øksnes har hatt en sesong med mye skadetrøbbel og alternativ trening. Nå er han revansjelysten foran kommende sesong.

- Det ble to operasjoner i kneet, en i juni og en i oktober.

Lysktrøbbel i tillegg

Han spilte kun fire seriekamper, men foran sluttspillet så det lysere ut. Han spilte tre kvartfinaler og fire semifinaler. Foran finalene fikk Øksnes trøbbel med lysken, men spilte finalekamp en, to, seks og sju.

- Neste sesong skal jeg være frisk og 100 prosent klar. Jeg må gjøre litt ekstra, og får hjelp av Olympiatoppen. Nå er jeg skikkelig revansjelysten. Målet mitt for forrige sesong var å få spille flere landskamper. Den målsettingen gikk ikke inn, men jeg gir meg ikke, sier Andreas Øksnes

Backrekka snart klar

Nå er disse Storhamar-backene klare: Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Christian Bull og Andreas Øksnes. Jimmy Andersson har fått tilbud om en ny toårskontrakt, og er positiv. Magnus Eikrem Haugen og Adrian Saxrud Danielsen har fått tilbud om nye ettårskontrakter. Løperen Vetle Lindstad har også fått tilbud om ny kontrakt.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke