25. jun
 
- Jeg står med masse sjøltillit
Robert Hestmann hadde ingen god opplevelse i Storhamar-buret da de tapte mot Kongsvinger i november. I kveld holdt han nullen mot samme lag. Se video med keeperen over.

Publisert: 28.jan.2016 21:11
Oppdatert: 28.jan.2016 21:41

Han ga bort to mål og tok på seg skylden for sjokk-tapet mot Kongsvinger 14. november. I kveld voktet Robert Hestmann igjen målet i Kongsvinger Ishall, og denne gangen leverte han varene i 80-seieren.

Se intervju med keeperen i videoen over!

Spilte med sjøltillit

- Jeg har helt klart en bedre følelse i dag, sier Hestmann, som oppsummerer kampen slik:

- Vi scoret er par kjappe, så ruller vi på. Gutta får masse sjøltillit og jeg spiller med masse sjøltillit. Det er bare å spille og kose seg når det kommer sånne kamper, sier en fornøyd målvakt.

Holdt nullen

Kongsvinger hadde 19 skudd på mål, men ingen fant nettmaskene bak Hestmann. Selv mener han det ikke var en altfor travel kveld på jobben.

- Vi vinner 8-0. Da er det ikke så mye å jobbe med, og i dag stemte det, sier han, og innrømmer at det var ekstra deilig å holde nullen mot nettopp Kongsvinger.

- Det er alltid deilig å ha med seg en smultring i bagen hjem, sier Hestmann.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke