6. des
KAMPKLAR: Robert Hestmann gleder seg til å møte Asker i morgen.
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Hestmann glad for tilliten
Robert Hestmann vokter buret mot Frisk Asker i morgen.

Publisert: 24.feb.2016 19.49
Oppdatert: 24.feb.2016 20.20

I morgen spiller Storhamar kanskje sesongens viktigste kamp i hjemlig serie. Frisk Asker er motstander på bortebane, og i potten ligger det tre svært viktige poeng.

Frisk Asker ligger på 4. plass på tabellen med 73 poeng, mens Vålerenga ligger tre poeng bak. Storhamar ligger på 6. plass med 68 poeng når fem runder gjenstår. Storhamars 4. plass-skjebne står med andre ord på spill i Asker i morgen.

tenker ikke på poengene

Robert Hestmann, som storspilte mot Stjernen søndag, forteller at han ikke tenker på tabellen.

- Poengene er selvfølgelig viktige, men vi kan ikke gå rundt og tenke på dem. Vi må ha fokus på de oppgavene vi skal utføre. Og jeg må tenke på å redde puckene som kommer mot meg, sier Hestmann, som er glad for å få fortsette i buret.

- Det er morsomt at jeg får spille i en så viktig kamp. Nå ønsker jeg å vise meg fram på en enda bedre måte enn hva jeg har gjort tidligere, sier han.

offensiv 

Storhamar tapte 4-2 sist gang de spilte i Askerhallen, og Hestmann ble byttet ut på 3-0 midtveis i åpningsperioden. Den kampen har han glemt.

- Jeg bryr meg ikke noe om hva som skjedde i den kampen. Jeg må være offensiv og tenke positivt. Jeg tenker heller på at jeg sto bra mot Sparta og Stjernen, sier en offensiv Robert Hestmann, som vet at det blir tøft å få med seg tre poeng i morgen.

unngå utvisninger 

- Frisk er tøffe å møte på bortebane, så vi har ikke råd til å sitte mye i utvisningsboksen. I morgen må vi være skjerpet fra start, sier Hestmann, som forteller at laget har terpet mye på defensivt spill i den siste tiden.

- Vi har jobbet hardt med det defensive spillet vårt. Offensivt vet vi at vi kan skape muligheter, men vi må være gode i begge ender av banen. Vi har begynt å se mot sluttspillet, og da må det defensive sitter, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke