20. aug
Vetle Lindstad.
FOTO: Bendik H. Eriksen
 
Russe-Lindstad gleder seg til Champions Hockey League
Han er russ om kvelden, men passer på å trene godt om dagen. Nå gleder Vetle Lindstad seg til en ny sesong.

Publisert: 12.mai.2015 10:53
Oppdatert: 12.mai.2015 12:28

I vinter fikk Hamar-publikumet opp øynene for unge Vetle Lindstad. Hamar-gutten startet sesong med seniorene, men etter Stavangers 3-2-seier i Hamar OL-Amfi, var det nok, og han valgte å ta en pause fra spill i eliteserien. En drøy måned senere var Vetle tilbake. Siden har han spilt seg til fast plass.

- Jeg følte at jeg måtte ha litt mer istid enn hva jeg fikk på A-laget på den tiden. Det var ikke noe dramatikk rundt den avgjørelsen. Etter en måneds tid ville jeg komme opp igjen, og Sasja lot meg få komme opp. Det er jeg glad for.

DIREKTE: Her kan du følge trekningen onsdag

ny kontrakt

Lindstad ble etter hvert en publikumsyndling med sin oppofrende spillestil. Nå har 96-modellen fått en ny og forbedret kontrakt.

- Sesongen var fantastisk for både meg og laget, og vi oppnådde resultater ingen trodde var mulig. 

Nå er Storhamars nummer 42 russ, men han ligger ikke på latsiden av den grunn.

- Det er selvfølgelig litt tøft å kombinere russetid med trening, men jeg synes likevel det har gått greit. Jeg forbereder meg godt til neste sesong, sier Lindstad, som var med russebussen Bryggeriet til Lillehammer i helgen.

chl-spill

Lindstad forteller at han gleder seg stort til å spille i Champions Hockey League til høsten.

- Det blir helt sinnssykt å få være med på. Det hadde vært morsomt å få spille mot Sparta Praha. Jeg kunne også tenkt meg å spille mot et tysk lag, for der virker det som det koker.

16. april spilte Pål Johnsen sin siste hjemmekamp for Storhamar, og Lindstad er glad for at han fikk en sesong med Johnsen.

- Jeg tror alle som vokser opp i Storhamar drømmer om å få spille med Pål, og det var stort å få spille en sesong med ham, smiler Lindstad. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
RUSS: Vetle feirer russetid med venner om dagen.
FOTO: Bendik H. Eriksen
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke