14. des
KNALLGOD: Tommy Johansen sto en praktkamp mot Vålerenga.
 
Ryddet opp mot VIF
Storhamar-Vålerenga 3-1 Tommy Johansen storspilte i Storhamars mål mot Vålerenga, samtidig som hjemmelaget også var gode undertall. Det ga en seier som virkelig smakte i OL-Amfi'n.

Publisert: 29.sep.2011 21.29
Oppdatert: -

 

 
HAMAR: Christian Larrivee satte fyr på festen med et fantastisk håndleddsskudd i åpningsminuttene, for 1-0-scoringen var bare begynnelsen på en stor kveld for dragene.
 
Storhamar-målvakt Tommy Johansen hadde virkelig dagen. Han vartet opp med den ene redningen bedre enn den andre, og Vålerenga-spillerne ble bare frustrerte av å skyte på han.
 
Andre Bjørge Paulsen la på til 2-0 etter drøye 15 minutter da han kom seg fri bak Vålerenga-målet og sendt pucken inn foran mål. Der traff den ei VIF-skøyte og spratt ertende inn i mål.
 
Vålerenga vant skuddstatistikken klart i de to første periodene, men Storhamar økte til 3-0 gjennom Larrivee igjen da han knallet til fra blålinja borte ved vantet.
 
Storhamar dro på seg mange utvisninger gjennom hele kampen, men Tommy Johansen reddet det som kom. Først da Storhamar slurvet helt mot slutten av tredje periode med en mann mer på isen, måtte han gi tapt da Anders Hilt Jørgensen kom alene.
 
Uansett sto sisteskansen en kanonkamp.
 
- Det var veldig moro å slå Vålerenga. Det var litt irriterende at jeg slapp inn en puck mot slutten, men det er glemt nå, sier dragenes store helt Tommy Johansen.
 
 
 
 
 
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke