15. des
 
Sasja savnet gløden hos unggutta
Tidligere Storhamar-trener Aleksander Smirnov var på besøk hos gamle kjente i går. Han var imponert av Pål Johnsen, men savnet gløden hos mange av de unge spillerne.

Publisert: 10.feb.2010 05.05
Oppdatert: -
HAMAR: - De eldste presterte godkjent, men unggutta jobbet ikke hardt nok. Jeg så ikke at det lyste sterkt nok i øynene på alle spillerne. Storhamar var ikke bra nok i 1. periode og i halve 2. periode, mener Sasja.

Han, i likhet med de fleste av ekspertene, ble imponert av Pål Johnsen i går.
- Han var veldig bra. 1. rekka skapte sjanser og spilte godt, mener Smirnov.
- Hva skal Storhamar gjøre for å heve nivået nå?
- Jeg vet ikke. Det får du spørre Rune Gulliksen om. Han vet det bedre enn meg, sier Smirnov.
Storhamar ligger nå på sjetteplass, med to kamper igjen å spille. Etter OL venter hjemmekamp mot Lørenskog før seriespillet avsluttes i Askerhallen mot Frisk.
MS ligger ett poeng bak Dragons på tabellen, men Oslo-laget har fire kamper igjen å spille. Deres program ser sånn ut: Lillehammer (b), Frisk (h), Vålerenga (b) og Stjernen (h).
- Det vil være en fordel for Storhamar å beholde 6. plassen. Å møte Vålerenga eller Sparta sluttspillet kan bli veldig tøft. Men de må bare kjempe på, alle kan slå alle, sier Sasja.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke