12. des
I CANADA: Adrian Saxrud Danielsen er for tiden i Canada. Etter gårsdagens import-draft, blir dette trolig hans nye hjemland.arkivfoto
 
Saxrud Danielsen til Canada på utlån
Adrian Saxrud Danielsen (18) er blitt draftet av det kanadiske hockelaget Drummondville Vol-tigeurs, og Storhamar har sagt ja til en utlånsavtale.

Publisert: 30.jun.2011 04.12
Oppdatert: -

HAMAR: HA-sporten skrev i slutten av mai om den kanadiske interessen for Storhamar-spilleren Adrian Saxrud Danielsen. QMJHL-klubben Drummond Voltigeurs har hele tiden hatt et ønske om å få 18-åringen over. Nå kan det ut som de får sitt ønske oppfylt.

Fått ja fra Storhamar

- Vi har gitt Adrian tillatelse til å reise. Så nå er det egentlig opp til dem, forteller daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen.
Det dreier som en utlånsavtalen på ett år. Skulle ikke ting fungere for Saxrud Danielsen, kan han komme hjem til Storhamar, som fortsatt «eier» han.

Patrick Thoresen

Saxrud Danielsen ble i går draftet av Drummondville Voltigeurs i en juniordraft for utenlandske spillere. Han ble valgt som nummer 44, og var førstevalget til Drummond Voltigeurs. Dermed er Saxrud Danielsen så godt som klar for spill QMJHL. En juniorliga som Patrick Thoresen gjorde stor suksess i over to sesonger.
Thoresen slo poengrekorden for førsteårsspillere i Moncton Wildcats. Nåværende Storhamar-spiller Joakim Jensen har også spilt i ligaen.
Saxrud Danielsen er for tiden i Canada for å besøke tidligere lagkamerat Blake Cosgrove.

Paulsen Aas skrev under

Andreas Paulsen Aas skrev i går under på en ettårsavtale med dragene.
Foreløpig er det kun 15 utespillere som er klare for Dragons, og trener Michael Smithurst ønsker seg tre, fire nye spillere.
- Vi er veldig godt fornøyde med å ha fått på plass den norske stammen i laget. De utenlandske importene tar det litt lengre tid å få på plass, sier Smithurst.
Kun keeper Tommy Johansen er ny i Dragons-stallen så langt.

Signering kan ta tid

Og det kan ta litt tid før Storhamar signerer noen spillere, skal vi tro Smithurst.
- Det koster litt ekstra å signere på denne tiden. Venter vi til nærmere august, synker kravene hos spillerne, mener Dragons-coachen. Sammen med Mickey Bjerke jobber han med å skaffe nye spillere.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke