12. des
 
Schmidt blir trolig Storhamars eneste forsterkning

Publisert: 18.okt.2013 04.13
Oppdatert: -
Etter at Storhamar Dragons i går hentet den amerikanske backen Bryan Schmidt, er det foreløpig ikke penger til å hente flere forsterkninger.
- Med lønn, utgifter som arbeidsgiveravgift og lignende, har vi ikke råd til å forsterke ytterligere pr. i dag, bekrefter Rune Gulliksen i Storhamars sportsutvalg, selv om han ikke har brukt alt av de drøyt 600.000 kroner klubben hadde til rådighet fra blant annet Powerplay Club.
Schmidt kommer til Storhamar via en dansk agent klubben har benyttet seg av flere ganger, og har gode erfaringer med.
- Han er for så vidt en rutinert spiller med en lang karriere i både Nord-Amerika og europeiske klubber. Schmidt er 1,92 høy og veier 95 kilo, og vi håper han kan være en spillertype vi har savnet litt i Storhamar. I forhold til det vi har klart å sjekke ut har vi fått gode referanser, men det er klart det er litt spennende for oss også, å se om vi har truffet så godt som vi håper, sier Gulliksen, som har ledet spillerjakten.
Ingen av Storhamars kanadiere kjenner til Schmidt, som har spilt 117 seriekamper i AHL og 98 seriekamper tysk toppdivisjon, fra tidligere, men Gulliksen tror det er en fordel å ha flere nordamerikanere i forhold til språk, miljø og at det kan bli lettere å komme inn i spillergruppa.
- Hva har Schmidt gitt for begrunnelse om å komme til Norge midt i sesongen?
Han har gitt uttrykk for at han trengte noe nytt, samtidig som han hadde hørt mye bra om norsk hockey og sett landslagets utvikling. Han har uttrykt at han ser på den norske serien som bedre enn den danske og den østerrikske. Han hadde dessuten sett på tabellen, og sett at vi leder eliteserien, ler Gulliksen.
PS! Du kan lese mer om Schmidts karriere og statistikk på h-a.no.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke